Fiica lui Dincă respinge toate acuzațiile la adresa ei: Voi face declarații în fața procurorilor, atunci când voi fi solicitată

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe dinca

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că nimic din ceea ce s-a spus în ultima vreme despre ea nu este adevărat și va răspunde în fața anchetatorilor când va fi solicitată.

Întrebată dacă a păstrat legătura cu tatăl său și dacă are legătură cu ceea ce se întâmplă în ultimele zile la Caracal, Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a negat.

„Nu, nu am nicio legătură. Ne dezicem. Eram departe, nu aveam de unde şti ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, ne exprimăm compasiunea faţă de cele două familii. Aş vrea să pot schimba situaţia pentru că e foarte greu. Mă gândesc că de partea cealaltă e mult mai greu”, a declarat Daniela Dincă.

De asemenea, întrebată dacă afirmațiile omului de afaceri din Arad potrivit cărora le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare, sunt adevărate, Daniela Dincă a spus că nu este nimic adevărat.

Ea a susţinut că nici ea, nici restul familiei sale nu a oferit femei vreunui cetăţean român sau italian.

„Ce pot să vă spun este că noi am fost şi suntem disponibili pentru organele de cercetare. Niciodată nu ne-am sustras, din momentul faptei, dacă este adevărat. Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio bandă de traficanţi. Nici eu, nici restul familiei. Nu am avut tangenţe sau să ofer tinere sau femei vreunui cetăţean român sau italian. Exclus în totalitate. Sunt nişte calomnii şi nu o să rămână aşa”, a declarat Daniela Dincă.

„Nu este nimic adevărat. Toate declarațiile în aceste cazuri le voi face în fața procurorilor, atunci când voi fi solicitată. Absolut nimic nu este adevărat”, a mai spus Daniela Dincă.

Un om de afaceri din Arad, care o cunoaște pe fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuși să dea declarații în acest sens.

Nicolae Cilan, un om de afaceri din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea și aparate de cafea, a declarat că o cunoaște pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârșitul anului 2015.

În plus, Daniela Dincă a negat informaţiile conform cărora ea şi mama ei ar fi fost agresate de Gheorghe Dincă.

 

 

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri