Metrul de autostradă al lui Ștefan Mandachi a fost vandalizat

Data actualizării: Data publicării:
Protestului „România vrea autostrăzi” i s-au alăturat mai multe persoanel publice, primari, companii și simpli cetățeni

Primul metru de autostradă din Moldova, construit de Ștefan Mandachi, a fost vandalizat. Omul de afaceri l-a construit în semn de protest faţă de proasta infrastructură rutieră a țării noastre.

borna 1 metru autostrada
Foto: adevarul.ro

Nu au trecut nici două săptămini de când construcţia a fost inagurată. Într-un video postat pe Facebook, se văd panourile laterale căzute peste șosea, iar borna kilometrică pe care scrie „1 metru de autostradă” a fost distrusă.

Potrivit martorilor, faptele ar fi avut loc miercuri.

Contactat telefonic, Ștefan Mandachi spune că borna ar fi fost lovită de un individ care dat cu piciorul în ea, iar panourile au fost doborâte de vânt.

El a mai declarat că nu știe cine ar fi putut vandaliza metrul de autostradă, mai ales că de la inaugurare, pe 15 martie, şi până în prezent, mii de oameni au venit în zonă ca să facă fotografii. Din acest motiv el a decis amenzaje o zonă de odihnă pentru trecători.

Omul de afaceri a mai declarat că indicatorul va fi dus la reparat și va fi reamplasat. Metrul de autostradă este în câmp deschis, în afara localității și nu este păzit sau monitorizat video.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri