Plăcuțele cu „Nu călcați iarba” vor deveni o amintire pentru brașoveni. Primarul propune un nou regulament al spațiilor verzi

Data actualizării: Data publicării:
un barbat și o femeie stau la picnic în parc
Brașovenii vor putea sta pe iarbă în parcuri. Foto: Profimedia Images

Brașovul urmează să intre în rândul orașelor europene civilizate la capitolul spații verzi: brașovenii și turiștii vor putea să stea pe iarbă în parcuri, iar plăcuțele cu „Nu călcați iarba” vor deveni o amintire.

Brașovenii vor putea sta pe iarbă în parcuri, la fel ca cetățenii din toate orașele civilizate ale Europei.

Primarul Allen Coliban a anunțat că în ședința Consiliului Local din 19 august, va propune un nou regulament al spațiilor verzi.

„Poate cea mai importantă noutate este posibilitatea de a călca și a sta pe iarbă, la fel cum se întâmplă în toate țările civilizate. Spațiul verde, care oricum este mult sub suprafața acceptată de Uniunea Europeană pe cap de locuitor, trebuie redat locuitorilor.

Plăcuțele cu „Nu călcați iarba” vor deveni doar o amintire urâtă, iar în locul lor vom începe sa vedem brașoveni și turiști care se vor bucura de spațiul lor verde”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Allen Coliban a explicat că această modificare va deveni realitate doar dacă și după ce Consiliul Local va vota în majoritate susținerea proiectului de hotărâre.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri