Ștefan Mandachi: Constructorii credeau că filmez o reclamă. A durat 7 ore

Data actualizării: Data publicării:
mandachi

Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a construit în mod simbolic primul metru de autostradă în Moldova, a declarat, la Digi24, că muncitorii care l-au ajutat la construcție nu au știut despre inițiativa antreprenorului. „Le-am spus că vreau să filmez  o reclamă la Spartan”, a mărturisit omul de afaceri. 

Când ați vorbit cu constructorii le-ați spus că sunt cutare și vreau să construiesc un metru de autostrada sau nu au știut?

În primul rând trebuie să va spun că nu. Nu puteam să le spun: Uite ce idee măreață am eu, pentru că sunt convins că se divulgă imediat ideea și nu mai eram în situația actuală acum.
Le-am spus că vreau să filmez o reclamă la Spartan. Acolo este un teren pe care existau două panouri de ani de zile și scria: Restaurant, nu știu ce. Și le-am spus: Dom'le, vrem să filmăm, că vedeau camere, era echipa, eram foarte mulți acolo pentru că vedeți că e făcut foarte profesionist și atunci eu spuneam: Hai că începem reclamă! Și spuneam două-trei cuvinte în plus, ca să-i păcălesc cumva și după aia spuneam: Primul metru de autostrada s-a construit! Și toată lumea credea...

Bănuiesc că între timp constructorii au aflat. Nu se împotrivesc nici ei.

Știau că acolo se va construi un metru de autostrada, că vorbeam, dar am făcut contract cu ei. Le-am spus că trebuie să aibă toate masurile de precauție, de protecție a muncii, au venit oamenii exact că la ... Le-am zis că e o construcție foarte importantă. Au venit unii dintre ei cu două veste, două căști. Le-am spus că este o etapă și e foarte important și trebuie să fie foarte precauți.

Cât a durat?

7 ore. 7 ore cu tot cu pauză de masă și cu duble, că trebuia să facem duble, în sensul: puneți mâna pe mistrie și mai turnați o dată.

Urmăriți interviul integral

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri