Taximetrist bătut de trei clienți, pentru că ar fi ales un traseu mai lung în timpul cursei

Data actualizării: Data publicării:
taxi1

Un taximetrist din Timișoara a ajuns la spital, sâmbătă, după ce ar fi fost bătut de trei clienţi supărați că șoferul ar fi ales un traseu mai lung, pentru a încasa mai mulți bani, transmite Mediafax.

Trei bărbaţi din județul Timiș sunt cercetaţi penal după ce, sâmbătă dimineața, ar fi bătut un taximetrist în vârstă de 31 de ani, din Timișoara, care i-a transportat cu mașina.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, șoferul i-ar fi preluat din fața unei pizzerii din oraș și ar fi fost lovit atunci când a ajuns la destinație, pe strada Jules Verne.

Agresorii erau beți și ar fi reacționat violent fiind supărați că taximetristul ar fi ales un traseu mai lung pentru a încasa mai mulți bani.

Tânărul de 31 de ani a fost transportat la spital, iar după ce a primit îngrijiri medicale, nu a avut nevoie de internare.

Bărbatul a declarat, la audieri, că nu își mai amintește ce s-a întâmplat după ce a fost lovit.

Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru lovire sau alte violențe, fiind posibil ca încadrarea să fie schimbată în urma cercetărilor.

Cei trei suspecți și câțiva martori se află la audieri, ancheta fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri