Sari la conținut

Tren blocat în câmp | Locomotiva trimisă în ajutor s-a defectat și ea

Au rămas blocaţi în câmp, mai mult de două ore. Este experienţa nedorită prin care au trecut pasagerii trenului care a plecat duminică din Mangalia către Craiova.

Locomotiva s-a defectat în apropiere de Constanţa, iar oamenii au stat în vagoane unde, spun ei, era căldură insuportabilă deoarece aerul condiţionat nu funcţiona. Mulţi călători au coborât din tren şi s-au aşezat lângă calea ferată deşi pe celelalte linii treceau, cu viteză, alte trenuri.

Reprezentaţii CFR au trimis o locomotivă care să tracteze garnitura cu probleme, dar şi aceasta s-a stricat pe drum, înainte să ajungă la trenul care o aştepta, aşa că abia a treia încercare a fost cu noroc.

Dacă şi dumneavoastră ați fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o știre puteţi lua legătura cu noi pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta și telefonic, sau ne puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți.