"Ne-am pus toți pe linie și i s-a făcut milă conductorului". Pasagerii unui tren blocat în câmp au făcut autostopul la un tren privat

Data actualizării: Data publicării:
tren blocat in camp
Un tren a rămas blocat în mijlocul câmpului. Garnitura a plecat din gara Basarab în această dimineață și mergea spre Roșiori. FOTO: Captură Digi24

Un tren a rămas blocat în mijlocul câmpului. Garnitura a plecat din gara Basarab în această dimineață și mergea spre Roșiori. Un alt tren cu două vagoane a oprit, dar a reușit să preia doar un sfert dintre pasageri.

Ceilalți sunt blocați în câmp.

Un pasager din tren a povestit la Digi24 ce s-a întâmplat.

"Ne-am pus toți pe linia de cale ferată, i s-a făcut milă conductorului unui tren particular și ne-a luat. Am plătit și alt bilet. Banii de bilete nu știm cine ni-i va da înapoi.

E bătaie de joc pe ruta aceasta. Nu ni s-a explicat ce s-a întâmplat, nu am avut nicio sticlă cu apă, am stat trei ore în câmp.

În tren erau și copii cu părinți, bunici. E o rută de navetiști, erau două trenuri dimineață, două seara, au lăsat doar unul singur.

În trenul blocat au mai rămas pasageri, nu aveau bani să ia alt bilet.

Când a venit un tren din sens opus, conductorul nici nu știa ce s-a întâmplat. Vă dați seama cum funcționează CFR-ul", a povestit bărbatul.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri