Șofer de 19 ani mort și două tinere de 17 ani rănite, după ce s-au ciocnit cu un tractor condus de un om beat în seara de Înviere

Data publicării:
Urmarile unui accident rutier
Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Un tânăr de 19 ani care conducea un autoturism pe DJ 701 pe raza localităţii teleormănene Siliştea Mică a murit, sâmbătă seara, într-un accident, iar două fete de 17 ani, pasagere în autoturism, au fost rănite, informează IPJ Teleorman.

Maşina în care erau cei trei a intrat în coliziune cu un utilaj agricol.

"Accident rutier pe DJ 701, pe raza localităţii Siliştea Mică, două autovehicule implicate. Şoferul autoturismului, un tânăr, neîncarcerat, a fost găsit decedat, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa; două tinere, de aproximativ 17 ani, cu politraumatisme, conştiente şi cooperante, pasagere în autoturism, au fost preluate de echipajele de pe ambulanţă, au primit primul ajutor şi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Alexandria", precizează ISU Teleorman.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe, scrie Agerpres.

"Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Videle au constatat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Scurtu Mare, conducea un autoturism pe DJ 701, din direcţia de deplasare Scurtu Mare către Siliştea, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un ansamblu agricol (tractor cu semănătoare) condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Scurtu Mare, judeţul Teleorman, care se deplasa din direcţia Siliştea către Scurtu Mare", arată IPJ Teleorman.

Conform sursei citate, a mai fost rănit şi un bărbat în vârstă de 50 de ani care se afla în tractor.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri