Soluția propusă de Virgil Popescu pentru reducerea facturilor la energie în cazul persoanelor care folosesc dispozitive medicale

Data publicării:
Virgil Popescu vorbește la Digi24
Virgil Popescu critică decizia senatorilor prin care lasă în sarcina furnizorilor de energie să identifice persoanele care au acasă echipamente medicale.

Virgil Popescu critică decizia senatorilor prin care lasă în sarcina furnizorilor de energie să identifice persoanele care au acasă echipamente medicale, dar și familiile cu mai mulți copii. În direct la Digi24, ministrul Energiei a spus că soluția ar fi oferirea unor vouchere pentru facturile la curent.

Virgil Popescu: E destul de greu să emiți facturi personalizate pentru toată populația României. Scopul este ca facturile să fie emise la timp, să nu fie greșite și atunci nu cred că trebui să le complicăm.

Este nevoie de ajutor pentru persoanele care au nevoie de dispozitive medicale? Da. Le dăm un ajutor țintit. Poate fi un voucher. Pentru că în momentul în care ai un dispozitiv medical, ai o scrisoare medicală, o recomandare, ori prin medicul de familie, ori prin DSP, acest lucru se poate rezolva. La fel și pentru persoanele cu mulți copii în întreținere.

Este foarte complicat să le spui furnizorilor să cunoască exact ce este în fiecare locuință.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri