Speranța Cliseru, certată în public de un cetățean: „Spuneți că Dragnea minte, Carmen Dan minte”. Cliseru: „Asta am spus!”

Data actualizării: Data publicării:
cliseru

Prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, a fost certată în public, în timp ce se afla la o terasă, de un bucureștean supărat că șoferul prefectului parcase pe trecerea de pietoni și refuza să mute mașina. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ce căutați în public, doamna Cliseru? Ar trebui să stați ascunsă după 10 august. Știți că șoferul dumneavoastră a parcat pe trecerea de pietoni, aici la Grădina Icoanei. Cum facem? Chem poliția sau îi spuneți să mute mașina?”, îi atrage atenția bărbatul. 

„Faceți ceea ce credeți”, îi răspunde prefectul Capitalei.

Cetățeanul nu renunță și îi atrage atenția prefectului că dacă nu a avut nicio legătură cu violențele jandarmilor din data de 10 august ar trebui să iasă public să spună asta.

„Ieșiți public și spuneți: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte”, îi spune acesta.

Speranța Cliseru: „Asta am spus! Am spus. Nu sunt eu vinovată, credeți-mă!”

Gabriela Firea i-a luat apărarea prefectului Speranța Clișeru, ale cărei declarații le contrazic pe cele ale ministrului de Interne Carmen Dan, dar și pe cele ale jandarmeriei, referitor la prezența prefectului în Piața Victoriei în data de 10 august, dar și la ora la care a fost semnat ordinul prin care jandarmii au intervenit în forță. Primarul a declarat că nu se înconjoară de oameni care mint, lăsând să se înțeleagă că este de partea prefectului în conflictul instituțional cu ministerul de Interne.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri