Sari la conținut

Tânărul care a luat banii uitați de o femeie în bancomat i-a înapoiat, după ce s-a văzut la televizor

Un tânăr a înapoiat banii uitați de o femeie într-un bancomat din Sibiu, imediat după ce s-a văzut la televizor și pe rețetele de socializare, unde a fost difuzată filmarea surprinsă de camerele de supraveghere ale băncii și dată publicității de către polițiști, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri Agerpres.

"În seara zilei de 22 august, în urma vizionării imaginilor pe rețelele de socializare, bărbatul necunoscut a contactat victima și i-a returnat întreaga sumă de bani. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Mârșa", se arată în comunicat.

Poliția a anunțat că bărbatul a scăpat de dosar penal, după ce a restituit toți cei 2.500 de lei, uitați de sibiancă în fanta unui bancomat.

Inițial, femeia s-a plâns polițiștilor că i-au fost furați banii, după care imaginile cu bărbatul care ia banii din bancomat au fost difuzate, pentru ca cetățenii să îl poată identifica.

„Omul a venit personal și mi-a înapoiat suma. Explicația lui a fost că l-au tentat banii și nu s-a gândit că sunt camere video acolo”, a transmis Doina Moldovan pentru oradesibiu.ro.