Un bărbat a coborât dintr-o mașină fără să se asigure și a fost lovit mortal de un alt autoturism

Data actualizării: Data publicării:
accident noapte
Accident mortal pe centura Clujului. Foto: Arhivă Digi 24

Un bărbat și-a pierdut viața marți dimineață într-o secundă de neatenție. A coborât dintr-o mașină, iar în următorul moment a fost acroșat de un alt autoturim. Impactul a fost violent, iar omul nu a supraviețuit. Accidentul a avut loc pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, informează IPJ Cluj. 

"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit alături de un echipaj de terapie intensivă SMURD pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unui bărbat implicat într-un eveniment rutier produs pe centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 06,50, iar la faţa locului au fost dislocate două autospeciale cu modul de descarcerare. Echipajele operative au găsit bărbatul, în vârstă de circa 50 de ani, fără semnale vitale şi au început imediat să-i aplice manevrele de resuscitare. Din păcate, acestea nu au readus semnalele vitale, fiind declarat decesul bărbatului la faţa locului de către medicul SMURD", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul accidentat mortal a fost lovit de o maşină când cobora dintr-un autoturism staţionat.

"La data de 20 decembrie, în jurul orei 06,50, poliţiştii au fost solicitaţi pentru a interveni la un accident rutier, produs pe DN 1N, Centura Vâlcele - Apahida, în urma căruia o persoană a decedat. Din primele informaţii, un conducător auto în vârstă de 36 de ani, din Câmpia Turzii, care se deplasa cu o autoutilitară pe direcţia Vâlcele spre Apahida, la km 2+628 ar fi acroşat un bărbat în vârstă de 50 de ani, în momentul în care acesta s-ar fi coborât dintr-un autoturism aflat staţionat pe partea carosabilă. Echipajul medical prezent la faţa locului a fost nevoit să pronunţe, din păcate, decesul acestuia. Conducătorul auto în vârstă de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În aceste momente, traficul se desfăşoară pe un singur sens, alternativ", se arată în informarea IPJ Cluj.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri