Un bărbat de 29 de ani a reclamat distrugerea mașinii și acum e anchetat pentru act sexual cu un minor. Ce au aflat polițiștii

Data actualizării: Data publicării:
masina cu geamuri sparte
Un bărbat de 29 de ani a reclamat distrugerea mașinii și acum e anchetat pentru act sexual cu un minor. Ce au aflat polițiștii. Foto: Captură video

Un bărbat de 29 de ani este cercetat pentru act sexual cu un minor după ce polițiștii au aflat că a avut relații sexuale cu o fată de 15 ani. Ancheta a pornit după ce adolescenta s-a răzbunat pe acesta spărgându-i geamul de la mașină, iar polițiștii au fost sesizați prin apel la 112.

Polițiștii secției 10 din București au fost sesizați prin apel la 112 că o persoană a fi spart geamul unui autoturism, parcat în Sectorul 3.

Polițiștii care au mers la fața locului au găsit în apropiere o fată de 15 ani, pe care au bănuit-o ca fiind cea care a provocat distrugerea și au dus-o la audieri.

Ulterior, la poliție a venit un bărbat de 29 de ani, proprietarul mașinii distruse.

Din cercetări, s-a stabilit că tânăra ar fi recurs la acest gest, în urma unor divergențe pe care le-ar fi avut cu proprietarul mașinii, care este și prietenul ei de aproximativ un an. De asemenea, aceasta a declarat că, pe parcursul relației, ar fi întreținut raporturi sexuale cu tânărul de 29 de ani, a comunicat Poliția București.

Cercetările sunt continuate de către Secția 10 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru act sexual cu un minor și distrugere.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri