Un bărbat din Craiova a fost ucis la locul de muncă de un coleg

Data publicării:
masina de politie
Foto: Poliția Română

Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort în incinta unei societăţi comerciale din Craiova la care lucra, după ce a fost agresat de un coleg care i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuţit.

"În dimineaţa zilei de 9 ianuarie a.c., ora 6,40, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Craiova, un bărbat a fost agresat fizic. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, fiind găsit un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în stare de inconştienţă. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 50 de ani", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, crima ar fi avut loc într-unul din vestiarele societăţii comerciale.

"Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a fost constituită echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic. Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind desfăşurate activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri în consecinţă", mai precizează informarea transmisă de IPJ Dolj.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri