Un bărbat din județul Hunedoara a fost prins sub tractorul pe care îl conducea

Data publicării:
interventie de salvare
Victima a fost preluată de elicopter conştientă. FOTO: ISU Hunedoara

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna hunedoreană Cerbăl a fost rănit, după ce a fost prins sub tractorul pe care îl conducea şi care s-a răsturnat pe un teren agricol din satul Socet, acesta fiind transportat la spital cu un elicopter SMURD, anunţă sâmbătă ISU Hunedoara, transmite Agerpres.

„Apelul la 112, transmis de un apropiat, anunţa că rănile sunt grave, astfel că a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD, de la Arad”, precizează sursa citată.

Pentru coordonarea acţiunii, la locul accidentului s-a deplasat de urgenţă o echipă a Detaşamentului de pompieri Hunedoara, cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Victima a fost preluată de elicopter conştientă, cooperantă şi stabilă hemodinamic, fiind transportată la Spitalul Municipal Hunedoara, unde a fost internată pentru investigaţii şi tratament medical de specialitate.

Potrivit ISU, tractorul, care transporta lemne, s-a răsturnat cel mai probabil din cauza terenului denivelat.

„Pe lângă tractor se aflau cei doi copii ai săi. Cel mai mare, în vârstă de 13 ani, a sunat la 112”, a precizat sursa citată.

Este al doilea accident de acest fel produs în judeţul Hunedoara în doar 7 zile.

Sâmbăta trecută, un bărbat din comuna Sălaşu de Sus, în vârstă de 57 de ani, a fost prins sub tractorul pe care îl folosea la transportul de material lemnos, care s-a răsturnat.

Şi în acest caz, persoana rănită a fost transportată la spitalul din municipiul Hunedoara. 

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri