Un bărbat din Satu Mare a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o femeie

Data publicării:
femeie legata
Imagine ilustrativă. Sursa foto: Profimedia Images

Un bărbat din judeţul Satu Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, miercuri, a încercat să vândă cu 1.000 de euro o femeie de 32 de ani, pentru prostituţie.

"La data de 5 aprilie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane. Astfel, poliţiştii au depistat, în flagrant delict, în judeţul Satu Mare, un bărbat, de 22 de ani, în timp ce intenţiona să vândă o femeie, de 32 de ani, contra a 1.000 de euro. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat faptul că femeia ar fi urmat să fie exploatată sexual", se arată, vineri, într-un comunicate de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost reţinut iniţial, la propunerea procurorilor DIICOT, pentru 24 de ore, pentru ca, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare să dispună arestarea preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri