Un camion a luat foc în mers pe un drum național din Brașov

Data actualizării: Data publicării:
camion in flacari
Un camion a luat foc în mers pe un drum național din Brașov. FOTO: Captură Digi24

Traficul rutier este oprit, miercuri dimineaţă, pe DN 13, în zona localităţii Buneşti, judeţul Braşov, pentru tractarea unui camion care a luat foc în mers în timpul nopţii.

Incidentul s-a produs în județul Brașov, pe Drumul Național 13. În mașina de mare tonaj se afla doar șoferul. Potrivit presei locale, el a simțit miros de fum și a oprit. A reușit să iasă la timp din camion, înainte ca focul să se extindă și la cabină. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o defecțiune a motorului.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri zeci de minute.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit aproximativ 30 de minute pe DN 13 Braşov – Sighişoara, la kilometrul 81+200 metri, în zona localităţii Buneşti, judeţul Braşov, pentru efectuarea manevrelor de tractare a remorcii unui ansamblu auto distruse în urma unui incendiu produs în cursul nopţii”, a transmis, miercuri dimineaţă, Centrul Infotrafic.

Marţi seară, pe DN 13, în judeţul Braşov, un incendiu a izbucnit la remorca unui camion. În urma incidentului, nu au fost persoane rănite.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri