Un document fals, emis în numele CJ Prahova, anunța reluarea furnizării apei calde în Ploiești

Data actualizării: Data publicării:
fals cj prahova
Un document fals anunţă reluarea furnizării apei calde în Ploiești. Foto: CJ Prahova

Un document fals care anunța reluarea furnizării agentului termic în "oraş" a circulat, joi, în spațiul public, anunță Consiliul Judeţean Prahova. Poliția a fost sesizată în acest caz. Ploieștiul se confruntă cu o criză a apei calde, după ce operatorul a sistat serviciul de la 1 august invocând necesitatea unor lucrări.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unui înscris care conţine, în antet, stema judeţului Prahova, precum şi semnături atribuite preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Iulian Dumitrescu, şi secretarului general al judeţului Prahova, Hermina Adi Bîgiu, precizăm că este un FALS", se arată într-un comunicat al CJ.

Documentul intitulat "Dispoziţie pentru modificarea Dispoziţiei nr. 387 din 25 august 2022 a preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, privind convocarea Consiliului Judeţean Prahova în şedinţă ordinară" anunţă că preşedintele CJ a emis "prezenta dispoziţie" ca, începând cu data de 1 septembrie, ora 20,00, să se reia furnizarea de agent termic în oraş.

Având în vedere criza apei calde din Ploieşti, prin termenul "oraş" se înţelege că se face referire la municipiul reşedinţă de judeţ.

"Pentru prejudiciul de imagine adus instituţiei publice, cât şi pentru dezinformarea creată în spaţiul public, cele două documente vor fi înainte Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru confruntarea şi demararea procedurilor legale. Pentru corecta informare privind activităţile şi deciziile CJ Prahova, vă rugăm să accesaţi site-ul instituţiei: https://cjph.ro/", precizează CJ Prahova, citat de Agerpres.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri