Un polițist local și-a lovit colegul și o autospecială de jandarmi în timp ce parca mașina într-un parc

Data publicării:
politia locala
Sursa foto: INQUAM Photos / George Calin

Un poliţist local din Craiova l-a acroşat cu autoturismul de serviciu pe colegul său, precum şi o autospecială aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, în timpul unei manevre de parcare în Parcul "Nicolae Romanescu", informează IPJ Dolj.

"La data de 22 aprilie a.c., ora 17.06, poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Parcul "Nicolae Romanescu", din municipiul Craiova, o persoană ar fi fost acroşată de un autovehicul. Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 54 de ani, poliţist local în cadrul Poliţiei Locale Craiova, în timp ce conducea un autovehicul de serviciu, în Parcul Nicolae Romanescu, la efectuarea manevrei de parcare, l-ar fi acroşat pe colegul său, un bărbat, de 55 de ani, fără a-i fi provocate vătămări corporale, precum şi o autospecială aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, ce se afla parcată", se precizează într-un comunicat al IPJ Dolj, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Editor : Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri