Un șofer de 18 ani a provocat un accident grav. Trei mașini au fost implicate, iar o persoană a ajuns la spital

Data actualizării: Data publicării:
accident in bistrita
Un accident în care au fost implicate trei maşini s-a produs, luni seară, pe DN 17 C, în judeţul Bistriţa-Năsăud. FOTO: bistriteanul.ro

Un accident în care au fost implicate trei maşini s-a produs, luni seară, pe DN 17 C, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Un şofer de 18 ani a acroşat cu maşina un autoturism de teren care s-a răsturnat, apoi a lovit altă maşină, condusă de o fată de 19 ani. Şoferul vehiculului răsturnat a fost rănit, transmite News.ro.

„În această seară, poliţiştii rutieri din Năsăud au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a producerii unui accident rutier, pe Drumul Naţional 17C, în Dumitra”, anunţă, luni seară, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din Jelna, a acroşat un autoturism de teren care era condus de un bărbat, de 38 de ani, din Bistriţa şi care, în urma impactului, s-a răsturnat.

Ulterior, autoturismul condus de tânărul de 18 ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 19 ani, din Borşa, judeţul Maramureş.

„Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului de 38 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în toate cazurile”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii rutieri din Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate cauza şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri