Video Un tânăr s-a oprit într-un cap de pod, după ce a condus haotic. Poliția a constatat că nu era băut

Data actualizării: Data publicării:
masina accident

Un șofer din Mehedinți s-a oprit într-un cap de pod, după ce a condus haotic mai mulți kilometri pe Drumul European 70. Din primele date ale polițiștilor, tânărul de 29 de ani nu a consumat alcool, ci ar fi fost atent atent la telefonul mobil, în timp ce era la volan.

Tânărul a condus în zig-zag pe şosea şi i-a speriat pe ceilalţi şoferi. Un pasager, aflat într-o maşină care circula în spatele său a filmat autoturismul ce părea că se răstoarnă sau se loveşte de ceva, dintr-o clipă în alta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În comuna Butoieşti, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a lovit de un cap de pod.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţi, nimeni nu a fost rănit. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au aflat şi cauza pentru care şoferul a condus haotic: era atent la telefonul mobil.

„Un bărbat de 29 de ani, din Rovinari, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, pe raza localităţii Butoiesti, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, nu au rezultat victime omeneşti, doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat atât cu privire la consumul de băuturi alcoolice, cât şi cu privire la consumul de substanţe psihoactive, ambele rezultate fiind negative”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Andreea Rădoi.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, şoferul a fost amendat cu 580 de lei.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri