Unul din adolescenții care au atacat un tânăr în Turnu Măgurele a fost arestat. Poliția încă îl caută pe al doilea atacator

Data actualizării: Data publicării:
Tânăr în hanorac ține un cuțit în mână
Un studiu recent plasează județul Vaslui pe primul loc din țară în privința incidentelor violente încheiate tragic. FOTO: Profimedia Images

Adolescentul de 14 ani reținut zilele trecute de poliție, după înjunghierea unui tânăr în Turnu Măgurele, a fost arestat pentru 30 de zile, informează poliția Teleorman. Cel de-al doilea adolescent, de 16 ani, acuzat că a înjunghiat propriu-zis victima, este în continuare de negăsit.

„În urma administrării probelor din dosar instanța a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile față de baiatul de 14 ani. De asemenea a fost emis mandat de arestare preventivă în lipsă și față de baiatul de 16 ani care se sustrage cercetărilor. Băiatul de 14 ani a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție județean Teleorman”, se arată într-un comunicat IPJ Teleorman.

Zilele trecute, un cuplu de adolescenți se plimba pe stradă când doi băieți au intrat în confilct cu tânărul. Unul l-a lovit cu pumnul, al doilea l-a înjunghiat. Victima a fost adusă la spital la București, în timp ce fata a scăpat nevătămată.

Tânărul de 17 ani era cu prietena lui pe un bulevard din Turnu Măgurele, când între el și alți doi băieți cu vârste de 14 și 16 ani a izbucnit un conflict spontan. În urma altercației, adolescentul a fost lovit în față cu pumnul de băiatul de 14 ani. Apoi, băiatul de 16 ani l-a înjunghiat cu un cuțit.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri