Atac pe stradă, în Turnu Măgurele. Un tânăr a fost lovit cu pumnul și înjunghiat de doi băieți, în timp ce se plimba cu prietena

Data publicării:
cutit tinut in mana
Un bărbat a înjunghiat cel puţin nouă persoane şi apoi a călcat cu maşina încă patru oameni într-un oraş din apropiere de Seul. Foto: GettyImages

Un atac asemănător celui din Craiova a avut loc ieri în Turnu Măgurele. Un cuplu de adolescenți se plimba pe stradă când doi băieți au intrat în confilct cu tânărul. Unul l-a lovit cu pumnul, al doilea l-a înjunghiat. Victima a fost adusă la spital la București, în timp ce fata a scăpat nevătămată.

Tânărul de 17 ani era cu prietena lui pe un bulevard din Turnu Măgurele, când între el și alți doi băieți cu vârste de 14 și 16 ani a izbucnit un conflict spontan.

În urma altercației, adolescentul a fost lovit în față cu pumnul de băiatul de 14 ani. Apoi, băiatul de 16 ani l-a înjunghiat cu un cuțit.

Tânărul a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu din București.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi agresori, dar nu au reușit încă să-i prindă. Au deschis însă un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Tânăra nu a fost rănită.

În Craiova, un tânăr a fost rănit grav și o fată de 14 ani a fost ucisă după ce un biat de 17 ani i-a înjunghiat în plină zi, în Grădina Botanică.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri