VIDEO. 1.800 de oameni au stat ore întregi înghesuiți în parcarea aeroportului din Cluj

Data publicării:
aeroport cluj gabriel miha oniga fb
Foto: Gabriel Mihai Oniga/ Facebook

În timpul stării de urgență, când autoritățile recomandă distanțarea socială, aproximativ 1.800 de persoane s-au înghesuit în parcarea aeroportului din Cluj-Napoca. Este vorba despre români care pleacă la muncă în străinătate cu zboruri speciale de tip charter.

În imaginile publicate ce cluju.ro se vede că regulile de distanţare socială nu au respectate, iar oamenii au stat înghesuiți în parcarea aeroportului din Cluj-Napoca. O parte dintre aceştia au venit chiar din judeţul Suceava, unde se află cel mai mare focar de coronavirus din România, relatează publicația.

Mai multe autocare pline cu oameni au ajuns în parcarea aeroportului încă de la 7 dimineața, deși cele 12 curse charter erau programate să decoleze începând cu ora 13.00.

Au intervenit polițiștii și i-au despărțit pe oameni, organzându-i în șiruri, la distanță de cel puțin un metru unul față de celălalt, organizându-i pentru deplasarea spre avioane.

David Ciceo, directorul aeroporului din Cluj Napoca, a spus că angajații aeroportului au fost luați prin surprindere de numărul mare de oameni care așteptau în parcare și că va atrage atenția firmelor care îi duc pe oameni în Germania să se organizeze mai bine, pentru a evita aglomerația.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri