VIDEO. Cum s-a întâmplat accidentul în urma căruia o fetiță a rămas fără două degete

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta

O fetiţă de 10 ani şi-a secţionat două degete după ce a sărit de pe o trambulină în piscina celui mai mare parc acvatic din Braşov. Responsabilii complexului spun că vina nu le aparţine, pentru că fetiţa nu a fost atentă când a sărit în apă. Momentul accidentului a fost surprins pe camerele de supraveghere. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Un moment de ezitare şi fata se dezechilibrează la marginea trambulinei de trei metri. În ultima clipă, disperată, se agaţă de balustradă şi apoi cade în apă.

Două degete i-au fost secţionate, sub privirile îngrozite ale unchiului său.

Alina Puchianu, reprezentant parc acvatic: Fetiţa era însoţită de unchiul ei, din câte ştiu, şi era chiar lângă trambulină. Sărise încă de trei ori de la trambulina de trei metri şi o dată de la trambulina de un metru. Nu a fost prima ei săritură, dar a ezitat în ultimul moment.

Fata a fost transportată de urgenţă la spital, iar autorităţile au luat imediat măsuri.

Deocamdată, accesul este restricţionat la cele trei trambuline, de 1, 3 şi 5 metri, până când se vor încheia cercetările în acest caz.

Sorin Susanu, inspector șef ANPC: Respectiva balustradă nu prezenta urme de modificări, rupturi, fisuri sau elemente desprinse.

Inspectorii ITM şi poliţiştii încearcă să stabileacă cine este vinovat.

Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov: În acest moment, se efectuează verificări în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţia legală Prin Parchetul competent.

Fata a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Medicii de aici au operat-o azi noapte, timp de aproape șase ore, i-au pus degetele la loc, dar nu știu dacă le va mai putea folosi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri