VIDEO Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii. Șoferul a fost amendat de două ori

Data actualizării: Data publicării:
Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii din București
Un camion a rămas blocat în Pasajul Unirii din București. Foto: Captură Digi24

Pasajul Unirii din București a fost din nou scena unui incident rutier. De această dată, este vorba despre un camion care a reușit să intre în pasaj, dar s-a oprit la jumătate.

ACTUALIZARE 13.05: Potrivit Brigăzii Ruetiere, șoferului i-au fost retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

ACTUALIZARE 12.35: Șoferul a fost amendat cu 2.900 de lei pentru că a ignorat limitatorul de înălțime. De asemenea, a primit și o amendă de 870 de lei pentru că mașina era modificată, fiind cu 40 de cm mai înaltă decât în talon.

Primăria Sectorului 4 a transmis că vina este în totalitate a șoferului.

ACTUALIZARE 11.20: După aproximativ 40 de minute în care pasajul a fost blocat, camionul a fost scos. A fost nevoie ca roțile mașinii să fie desumflate.

Polițiștii de la fața locului fac toate verificările pentru a afla cum s-a petrecut incidentul. Din primele informații, se pare că mașina care a rămas blocată ar fi fost modificată, astfel încât nu se mai încadra în limita de înălțime a pasajului.

Incidentul a avut loc joi dimineața. Șoferul a ignorat echipajul de poliție locală care se afla la intrarea în pasaj și a continuat drumul. La jumătatea pasajului, și-a dat seama că nu mai poate înainta.

Mai multe echipaje de la poliția locală și poliția rutieră încearcă să îl ajute pe bărbat să scoată mașina din pasaj.

În aceste momente, circulația în pasaj se desfășoară cu dificultate, una dintre benzi fiind blocată de camion.

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri