Un tânăr a sărit de la etajul 2 ca să scape din apartamentul în care era sechestrat. Ce a pățit agresorul

Data actualizării: Data publicării:
barbat sechestrat
Agresorul l-a închis pe tânăr într-o cameră. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Satu Mare a fost condamnat, zilele trecute, la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare după ce a bătut și a sechestrat un tânăr. Ca să scape din camera în care fusese închisă, victima a sărit de la etajul 2, scrie PresaSM.

Cei doi se cunoșteau, scrie sursa citată, iar agresorul obișnuia să fure de la victima sa fie bani, fie diferite bunuri, în special electrocasnice, pe care apoi le vindea.

În ziua în care a fost dat pe mâna poliției, bărbatul l-a chemat pe tânăr într-un apartament situat pe Bulverardul Independenței, din Satu Mare. Ajunși acolo, individul i-a cerut bani. Înfuriat că tânărul avea doar 30 de lei în buzunar, agresorul i-a cerut cheia de la apartament și telefonul, cu scopul de a-i lua mașina de spălat haine de acasă.

Victima s-a opus, astfel că agresorul a amenințat-o cu un cuțit și a lovit-o cu pumnul. După ce i-a luat cu forța cheia și telefonul tânărului, bărbatul l-a închis pe acesta într-o cameră și a plecat.

Ca să scape din locuința în care era sechestrată, victima a sărit pe geam, de la etajul doi. Ajuns pe trotuar, tânărul a cerut ajutor unui bărbat, care s-a dovedit a fi un jandarm în civil, scrie sursa citată.

În urma apelului la 112, polițiștii l-au prins pe agresor chiar în fața blocului victimei, în timp ce cobora cu mașina de spălat. Individul a fost condamnat, zilele trecute, la patru ani și patru luni de închisoare cu executare.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri