Foto Boris Johnson va fi tată pentru a opta oară: „Un nou membru al echipei va sosi în doar câteva săptămâni”

Data publicării:
Boris Johnson și soția sa, Carrie Johnson, vor deveni părinți pentru a treia oară
Boris Johnson și soția sa, Carrie Johnson, vor deveni părinți pentru a treia oară. Foto: Profimedia Images

Boris Johnson și soția sa, Carrie Johnson, vor deveni părinți pentru a treia oară. Fostul premier britanic este la al treilea mariaj și are șapte copii.

Vestea a venit pe Instagram de la Carrie Johnson care a dezvăluit că bebelușul va veni pe lume în câteva săptămâni, transmite BBC.

„Un nou membru al echipei va sosi în doar câteva săptămâni. M-am simţit destul de epuizată în cea mai mare parte din ultimele 8 luni, dar abia aşteptăm să îl cunoaştem pe acest micuţ”, a scris Carrie Johnson în descrierea unei fotografii cu ea și cei doi copii ai săi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cuplul are deja doi copii, un băiețel pe nume Wilf, în vârstă de trei ani, și o fetiță, pe nume Romy, în vârstă de doi ani.

„Wilf este foarte încântat că va fi din nou frate mai mare și a vorbit întruna despre asta. Să nu credeți că Romy știe ce urmează… Va afla în curând!”, a adăugat soția fostului premier britanic.

Boris Johnson, în vârstă de 58 de ani, s-a căsătorit în 2021 cu Carrie Symonds, cu 23 de ani mai tânără.

Fostul premier britanic este la al treilea mariaj și are șapte copii.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri