Cadavrul unui făt a fost găsit într-un sac pe o plajă din Eforie. Cel care l-a găsit a fost așa șocat, că n-a mai putut suna la 112

Data actualizării: Data publicării:
eforie
Cadavrul unui făt a fost găsit într-un sac pe o plajă din Eforie

Descoperire macabră la malul mării. Un făt a fost găsit mort, duminică dimineaţă, pe o plajă din Eforie, iar poliţiştii au început cercetările în acest caz. Cadavrul era într-un sac menajer, iar cel care l-a găsit a fost atât de șocat încât nici nu a mai putut suna la 112. Apelul a fost făcut de un angajat de pe plajă.

ACTUALIZARE 12.25. Bărbatul care l-a găsit a povestit cum s-a întâmplat: „Eu am găsit și am anunțat oamenii de aici de la plajă și am zis că nu îmi vine să cred ce am găsit. M-am uitat mai bine și... Era într-un săculeț menajer închis. În jur de ora 9 de dimineață. Vreau să las un mesaj celor tineri: Dacă faceți copii, creșteți-i!”.

Bărbatul era la mare cu soția de câteva zile.

După ce a tras sacul din apă pe nisip și l-a deschis, a văzut trupul bebelușului. A fost atât de șocat că nu a mai putut suna la 112. Cel care a sunat a fost un angajat al unui sector de plajă din stațiune.

Anchetatorii fac cercetarea la fața locului și încearcă să o găsească pe mamă.

Știrea inițială:


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, duminică, în jurul orei 9.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Eforie au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o plajă, a fost găsit cadavrul unui făt, scrie news.ro.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz sunt în curs de efectuare”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri