Cei trei bărbați suspectați că au ucis un bărbat într-un hotel din Padina au fost reținuți

Data publicării:
imagini de la petrecerea de la un hotel din padina
Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal, după un scandal, crima având loc într-un hotel de lux din Padina, județul Dâmbovița. FOTO: captură Digi24

Cei trei bărbaţi implicaţi în scandalul în care un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost înjunghiat mortal într-un hotel din zona montană Padina au fost reţinuţi pentru 24 de ore, informează, duminică seara, IPJ Dâmboviţa.

Cei trei au fost audiaţi pe parcursul zilei de duminică. De asemenea, conform unor surse judiciare, au fost audiate şi unele dintre persoanele prezente la hotelul unde a avut loc incidentul, potrivit Agerpres. 

Bărbatul înjunghiat mortal, în vârstă de 41 de ani, era căsătorit, avea doi copii şi locuia în Târgovişte.

Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 în legătură cu evenimentul.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt trei bărbaţi din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani.

Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenţi Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri