Cel mai ghinionist turist din lume. Mușcat de rechin, de urs și atacat de un șarpe veninos

Data publicării:
turist

Un bărbat din Colorado a supraviețuit în mod miraculos atacului unui rechin, în timp ce făcea surf în Hawaii. Tânărul în vârstă de doar 20 de ani nu este însă la prima sa întâlnire cu moartea: anul trecut un urs l-a mușcat de cap, iar în urmă cu trei ani a fost mușcat de un șarpe veninos, scrie Honolulu Star-Advertiser.

Dylan McWilliams se afla în vacanță, în Hawaii, și făcea surfing în apele oceanului. La un moment dat, un val l-a răsturnat de pe placă, la doar 9 metri de mal. Atunci, spune tânărul, a simțit o durere intensă în gamba dreaptă. „La început, m-am panicat. Nu știam dacă mi-am pierdut jumătate de picior sau ce s-a întâmplat”, a declarat Dylan, care spune că apa din jurul său s-a umplut rapid de sânge.

Când s-a uitat mai bine, a văzut rechinul care îl apucase de picior. „L-am împins, l-am lovit și am început să înot spre mal”, spune el.

Tânărul a reușit să ajungă la mal, unde turiștii aflați la plajă i-au acordat primele îngrijiri și au chemat ambulanța. Dylan l-a ales cu o tăietură adâncă la picior, însă a avut noroc: rănile nu erau de natură să îi pună viața în pericol.

Dylan McWilliams nu se află la prima pățanie petrecută în natură. Anul trecut, el a fost mușcat de cap de un urs, în timp ce dormea într-o tabără în munți. „Nu am crezut niciodată că voi fi atacat de un urs. M-am trezit cu o durere acută la cap. Ursul mă apucase de cap și mă târa pe jos”, spunea atunci tânărul într-un interviu acordat CBS4.

Iar în urmă cu trei ani, când făcea un traseu în Moab, statul Utah, Dylan a fost mușcat de un șarpe cu clopoței. În ciuda accidentelor pe care le-a suferit până la 20 de ani, tânărul spune că nu va lăsa nimic să îi distrugă pasiunea pentru natură și călătorit.

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri