Copil de 5 ani, abandonat de mamă în stradă „pentru că nu o asculta”. Polițiștii au găsit-o pe femeie la zeci de kilometri distanță

Data publicării:
baiat singur si trist
Copil de 5 ani, abandonat de mamă în stradă „pentru că nu o asculta”. Foto: Profimedia

Un copil de 5 ani a fost găsit singur și dezorientat de polițiști într-o zonă aglomerată a orașului Galați. Acesta fusese abandonat de mama lui, care a vrut să-l pedepsească pentru că nu o asculta. Polițiștii au găsit-o pe femeie într-o comună aflată la zeci de kilometri distanță.

Reprezentanții Poliției au aflat că băiatul de 5 ani a fost abandonat chiar de mama sa. Aceasta, o femeie în vârstă de 29 ani, din Mangalia, județul Constanța, care domiciliază fără forme legale în comuna Cudalbi, județul Galați, s-a deplasat în cursul dimineții cu un microbuz în municipiul Galați împreună cu copilul. Deoarece copilul nu o asculta, femeia l-a lăsat în acea zonă, spunându-i că se duce să cumpere covrigi.

Ulterior, femeia a fost găsită în comuna Cudalbi și a fost dusă la sediul Secției 2 Poliție pentru audieri.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abandon de familie, cercetările fiind continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Copilul va rămâne în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați, potrivit Mediafax.

Incidentul a avut loc joi în orașul Galați. Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că un copil, cu vârsta de aproximativ 5 ani, a fost găsit singur, dezorientat, pe un bulevard din oraș.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri