Digi24 și Digi24.ro, lideri de audiență și trafic în ziua revoltei mercenarilor Wagner

Data publicării:
digi24 logo

Digi24 a fost cea mai urmărită televiziune de știri din România în ziua în care rebeliunea mercenarilor Wagner a ținut o lume întreagă cu ochii ațintiți asupra Rusiei. Postul nostrul de televiziune a fost prima opțiune a românilor care au vrut să afle minut de minut informații despre uriașa revoltă a aliaților lui Putin. În topul preferințelor la capitolul informație echilibrată se află și Digi24.ro, care a fost cel mai accesat site din România atât sâmbătă cât și duminică.

Digi24 a fost cel mai urmărit post de știri în ziua în care mercenarii Wagner au mărșăluit, aproape nestingheriți, spre Moscova. Cu o medie de audiență de 0,75 și o cotă de piață de 6,3, postul nostru de televiziune s-a situat pe primul loc, peste Antena 3 CNN, care a avut o medie de audiență de 0,61 și România TV: 0,36.

Minutul de aur pe publicul comerical a fost înregistrat la ora 20 și 32 de minute, când aproape 100 de mii de români aflau de la Digi24 că soldații conduși de Prigojin s-au oprit la 200 de kilometri de Moscova și vor face cale întoarsă.

Și site-ul digi24.ro a fost sâmbătă pe prima poziție în topul site-urilor din România, cu peste 919.000 de clienți unici, la mare distanță de locul următor. Totodată, Digi24.ro a avut aproape 3,2 milioane de afișări și peste 1,4 milioane de vizite.

Duminică, digi24.ro a fost din nou pe prima poziție în topul site-urilor și a înregistrat peste 757.000 de clienți unici, 2,1 milioane de afișări și 1,1 milioane de vizite.

Digi24 rămâne în topul preferințelor publicului când vine vorba despre informație echilibrată, echidistanță și imparțială.

De altfel, cel mai recent raport al Reuters Oxford arată că Digi24 este cea mai urmărită televiziune de știri din România, iar Digi24.ro este cel mai accesat site al unei televiziuni de știri.

Vă mulțumim pentru fidelitate și vă răspundem cu același echilibru editorial cu care v-am obișnuit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri