Bătrână lovită de bucăți de la motorul unui avion care a explodat în aer GALERIE FOTO

Data actualizării: Data publicării:
Avion în zbor
Avion în zbor. Foto: GettyImages

O femeie din Olanda a fost rănită și mai multe mașini avariate, după ce au fost lovite de bucăți de metal căzute dintr-un avion al cărui motor a explodat la decolare, scrie Agerpres, preluând publicaţia La Libre Belgique.

Un avion Boeing 747 cargo, care a decolat sâmbătă după-amiază de pe aeroportul olandez Maastricht, a pierdut mai multe piese în urma exploziei unuia dintre cele patru motoare, survenită imediat după decolare. 

Bucăţi de metal au căzut în împrejurimile localităţii olandeze Meerssen, avariind câteva autoturisme și rănind o femeie în vârstă.

Avionul aparţine companiei aeriene britanice Longtail Aviation şi avea ca destinaţie New York. Aparatul a fost redirecţionat către aeroportul din oraşul belgian Liege, unde a aterizat.

Fotografii cu resturile motorului căzute din aer au fost postate pe pagina de Facebook The Aviation Consulting Group. Într-una din ele se vede o schijă metalică înfiptă în capota unei mașini.

 

Resturi de la motorul avionului explodat în aer. Foto: Facebook / The Aviation Consulting Group
Resturi de la motorul avionului explodat în aer. Foto: Facebook / The Aviation Consulting Group

Într-o coincidență bizară, la câteva ore un incident similar s-a petrecut și în Statele Unite, implicând tot un avion Boeing, numai că de data aceasta a fost unul de călători, cu 241 de persoane la bord. Motorul drept al aparatului a explodat la scurt timp de la decolare, iar resturile s-au împrăștiat în mai multe zone locuite din localitatea Broomfield, în statul american Colorado. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar avionul s-a întors pe aeroportul Denver, de unde decolase, și a efectuat o aterizare de urgență în siguranță.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri