Medicul Vasi Rădulescu: Sunt 5 moduri prin care poate ajunge o sârmă în colon

Data publicării:
vasi radulescu 2 digi24

Medicul Vasi Rădulescu spune, după destăinuirea făcută marți seară de Gabriela Firea privind sârma găsită în colon, că există cinci explicații într-un astfel de caz.

Medicul scrie, miercuri dimineață, că sunt „5 moduri prin care poate ajunge o sârmă în colon”:

„1. Prin plantare de către o mână criminală. Sunt două căi principale de acces în colon, pe la extremitățile tubului digestiv. Din păcate, mâna nu e suficient de lungă și nu se poate îndoi ca să ajungă în colon din cavitatea bucală. Rămâne o poartă de acces.

2. Prin alimentație dezechilibrată și nevoia de a compensa rapid deficitul de fier.

3. Prin masticația insuficientă. Mulți ignoră acest aspect, dar e important să mestecăm bine orice punem în gură.

4. Prin conglomerarea metalelor strânse în corp după neutilizarea procedurilor de detoxifiere. Nu te joci cu așa ceva.

5. Prin dorința acerbă de a conduce capitala cu o mână de fier. Când îți dorești ceva cu ardoare, universul întreg complotează pentru a-ți împlini visul.”

Primarul general, Gabriela Firea, a vorbit, marţi seară, despre sârma de patru centimetri descoperită în colonul său şi a spus că nu are nicio explicaţie despre cum a putut să o înghită.

Ea a explicat că este extrem de precaută şi nu mănâncă repede. Primarul general a precizat că s-a consultat cu mai multe persoane care i-au explicat că aliajul respectiv, în anumite condiţii, se poate transforma într-o sârmă mai mică, rotundă şi astfel ar fi putut ajunge într-o prăjitură, de exemplu.

„Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”, a spus Firea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri