Sari la conținut

O adolescentă din Brazilia a fost găsită moartă, cu „căștile telefonului topite în urechi”

Luiza Pinheiro, o tânără de 17 ani din Brazilia, a fost electrocutată în timp ce se juca cu telefonul aflat la încărcat. Tânăra a fost găsită moartă, cu „căștile telefonului topite în urechi.”

Foto: Instagram

Luiza Pinheiro, din orașul Riacho Frio, a fost dusă de urgență la spital duminică, însă medicii nu au reușit s-o readucă la viață. Doctorii au găsit „căștile telefonului topite în urechi”, scrie Mirror.

Rudele fetei au povestit că au găsit-o pe tânără inconștientă lângă telefonul care se afla conectat la priză și care fusese distrus de „o mare încărcare electrică”. Autoritățile nu au stabilit încă cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Mătușa fetei a spus doctorilor că și-a găsit nepoata inconștientă, întinsă pe podea, cu căștile telefonului în urechi. Aceștia cred că tânăra a suferit un șoc electric puternic, având în vedere că telefonul se afla la încărcat și s-a topit,” a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului pentru presa locală.

Acesta a adăugat că fata a ajuns la spital la aproximativ o oră după șocul electric și că, potrivit familiei, accidentul s-a produs în timpul unei furtuni ușoare.