O tânără celebră pe Instagram ar fi trăit într-o mizerie de nedescris, deși pe net viața ei părea perfectă

Data publicării:
okaylaa

Viața reală și cea afișată pe rețelele de socializare pot fi complet diferite, adeseori. O demonstrează un model britanic cu peste 100.000 de fani pe Instagram și alți 600.000 pe Youtube, cunoscută pentru tutorialele ei de machiaj. Tânăra este acuzată de proprietarii locuinței în care a locuit cu chirie că a lăsat în urmă o mizerie de nedescris și le-a făcut o pagubă de mii de lire sterline, scrie Metro.

Kayla Jenkins, cunoscută pe Instagram sub pseundonimul Okaylaaa, s-a mutat din apartamentul pe care îl închiriase, fără să plătească chiria și lăsând în urma ei o mizerie în care proprietarii spun că nu-și pot imagina cum trăia aceasta.

Când au vizitat apartamentul, proprietarii, Paul și Paula Hopwood, au găsit salteaua de pe pat murdară de machiaj și de urină, fecale de câine într-o cutie pentru depozitarea alimentelor, saci de gunoi plini în grădina din spatele clădirii. „Ne-a distrus să vedem apartamentul devastat și atât de murdar”, a spus proprietara.

Pe de altă parte, managerul Kaylei Jenkins neagă acuzațiile și susține că fata este „victima unei înscenări” și că apartamentul a fost curățat de mama ei, înainte ca Jenkins să se mute.

Cât despre datoria de 9.500 de lire sterline pentru chirie, Jenkins susține că ea datora doar jumătate din această sumă și că deja a plătit 1.950 de lire.

Proprietarii apartamentului spun că, deși nu avea voie să aducă animale de companie în casă, tânăra locuia alături de cinci câini, patru pisici, trei iepuri, doi canari și doi porcușori de Guinea. Dar Jenkins neagă și aceste acuzații, spunând că are un singur câine și că proprietarii știau de el.

Cei doi au reușit să obțină, la tribunal, un ordin de evacuare a tinerei. „Îmi clocotește sângele când mă gândesc că ea face bani stând în casa noastră și refuză să plătească chiria. Un polițist care a fost trimis la apartament a spus și el că era un miros greu în apartament”, spune proprietara.

După amenințările că va fi dată în judecată, Kayla Jenkins a recunoscut că nu și-a plătit toată chiria, însă spune că nu a mai reușit să facă bani deoarece suferă de o depresie care nu i-a mai permis să lucreze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri