O tânără și-a donat nunta anulată unor cerșetori

Data publicării:
nunta
Foto: Shutterstock

O femeie din SUA, a cărei nuntă a fost anulată pe ultima sută de metri, a donat recepția evenimentului și mâncarea unor cerșetori. Tânăra a declarat că a preferat ca niște oameni nevoiași să se bucure de mâncarea pregătită pentru nuntă, decât să o arunce, relatează BBC News.

nunta
Foto: Shutterstock

Sarah Cummins, în vârstă de 25 de ani, rezervase o sală de evenimente a hotelului de lux Ritz Charles, din Indiana, însă când nunta a fost anulată, femeia nu și-a mai putut recupera cei 30.000 de dolari investiți în recepție.

Ea a decis să invite în schimb 170 de oameni fără adăpost la eveniment. Sarah nu a dezvăluit motivul pentru care nunta a fost anulată, însă a declarat că mama logodnicului său a murit recent.

"A fost devastator pentru mine. Am sunat pe toată lumea pentru a anula nunta, mi-am cerut scuze, am plâns, am sunat la hotel, la firma de catering, am mai plans puțin, apoi mi s-a făcut rău când m-am gândit că trebuie să arunc toată mâncarea comandată pentru recepție", a povestit tânăra.

Femeia și fostul ei logodnic și-au donat inclusiv hainele pregătite pentru nuntă, o rochie și un costum casual. O parte din familia tinerei a participat la recepția pregătită pentru oamenii străzii, care au apreciat gestul fetei.

"Nu am mai avut niciodata o haină atât de frumoasă. Cred că îmi stă bine în ea. Pentru noi, este un moment bun pentru a ne da seama de ce am putea să avem. Sau să ne reamintim de ce am avut și ce am pierdut", a spus unul dintre oamenii nevoiași invitați la eveniment.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri