Video Doi bărbați au furat o bicicletă în 18 secunde și au fost prinși în următoarele 3. Momentul, surprins de o cameră de supraveghere

Data publicării:
hoti de bicicleta prinsi in flagrant bucuresti
Bicicleta era parcată într-un spațiu special amenajat. Sursa foto: captură video Youtube / Turnul Sfatului TV

Doi bărbați au fost prinși în flagrant, în timp ce încercau să fure o bicicletă parcată într-o stație de autobuz din Sectorul 3 al Capitalei. Cei doi au disimulat că stau de vorbă și, în doar 18 secunde, au reușit să scoată bicicleta din spațiul special amenajat. În nici 3 secunde, hoții au fost prinși, însă, de polițiști. Unul dintre ei s-a ales cu arest la domiciliu, în timp ce complicele său a fost plasat sub control judiciar.

Furtul a avut loc marți, în jurul orei 19:30, în București și a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum cei doi bărbați dau târcoale unei biciclete parcată în spațiul special amenajat într-o stație de autobuz din Sectorul 3.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În aproximativ 18 secunde, cei doi reușesc să scoată bicicleta din parcare. Unul dintre ei se urcă pe ea și vrea să plece, în timp ce al doilea face câțiva pași și se dă drept călător, care așteaptă autobuzul în stație.

În doar 3 secunde, în peisaj își fac apariția trei bărbați, agenți în cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public.

"Poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au prins în flagrant delict doi bărbați, imediat după ce ar fi sustras o bicicletă, ce era parcată în spațiul special amenajat în zona unei stații de autobuz, din Sectorul 3. Bănuiţii au fost imobilizaţi şi conduşi la audieri, față de aceștia fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de ieri <n.r. miercuri> față de bărbatul de 33 de ani a fost dispus arestul la domiciliu, iar față de bărbatul de 43 de ani control judiciar. Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, în valoare de 300 de euro, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate", au anunat reprezentanții Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Bărbații sunt acuzați de furt calificat, iar cercetările în acest dosar sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transport Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri