Doi bărbați din Argeș, reținuți după ce au încercat să ascundă un accident. Cel care era la volan nu avea permis

Data publicării:
masina ascunsa arges
Polițiștii au găsit mașina avariată într-o curte Foto: IPJ Argeș

Un tânăr de 20 de ani, care nu posedă permis de conducere, şi un bărbat de 27 de ani, au fost reţinuţi de poliţiştii rutieri după ce ar fi încercat să ascundă un accident rutier. O femeie a fost rănită, informează IPJ Argeș, într-un comunicat.

Potrivit polițiștilor, bărbatul care se afla la volan și care nu avea carnet, a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. El și prietenul care se afla pe scaunul din dreapta nu au declarat incidentul la poliție și, mai mult, au ascuns mașina avariată într-o curte. 

"În dimineaţa zilei de 5 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără din comuna Popeşti, ar fi fost victima unui accident rutier, produs în cursul nopţii precedente.

Din cercetări, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Costeşti au stabilit că în noaptea de 04 spre 05 noiembrie a.c., tânăra s-ar fi deplasat cu un autoturism, în calitate de pasager, iar în jurul orei 03:00, pe raza localităţii Popeşti, conducătorul auto, de 20 de ani, din Izvoru, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un cap de pod.

Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto nu a sesizat producerea evenimentului către organele de poliţie, iar cu ajutorul unui alt bărbat, de 27 de ani, din Izvoru, ar fi mutat autoturismul în cauză, modificând locul producerii evenimentului rutier, cu scopul de a ascunde producerea acestuia.

Totodată, din verificări s-a stabilit că tânărul care s-ar fi aflat la volanul autoturismului, la momentul producerii evenimentului rutier, nu posedă permis de conducere", se arată în comunicatul IPJ Argeș. 

Tinerii de 20 și 27 de ani au fost reținuți de polițiști

După administrarea probatoriului, în seara zilei de 05 noiembrie a.c., tânărul de 20 de ani şi bărbatul de 27 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, și au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri