Lege a achiziţiilor strategice care va permite licitaţii mai rapide

Data publicării:
Interior Minister de Maiziere Moves Into New Office
<> as the federal Interior Ministry moves offices on April 26, 2015 in Berlin, Germany. German Interior Minister Thomas de Maiziere relocates offices today as the federal Interior Ministry moves into a new building. The process will include the consolidation of three previous buildings as well as approximately 11,000 moving boxes, seven kilometers (4.35 miles) of files, and 55,000 books.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, că Guvernul pregăteşte o lege a achiziţiilor strategice care va permite derularea mai rapidă a licitaţiilor.

Interior Minister de Maiziere Moves Into New Office
FOTO: Getty Images

 

"Se lucrează acum intens la o Lege a achiziţiilor strategice, care se va finaliza cu un proiect de lege, care va fi dezbătut în Parlament, care să aibă în mod nominal şi foarte clar în anexă investiţiile ce vor fi cuprinse în această procedură simplificată, în cel puţin trei domenii mari: infrastructură, energie şi apărare, cu nişte proceduri inspirate din ţările dezvoltate care nu au aceste întârzieri uriaşe în istorie”, a declarat Dragnea, citat de News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri