(P) E timpul pentru ceva nou! Kaufland introduce un asistent digital în procesul de aplicare, precum și salariile „la vedere”

Data publicării:
Digi

Kaufland România a lansat o nouă campanie de brand de angajator, „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”, care aduce în lumina reflectoarelor o parte dintre angajații Kaufland, selecționați de campioana Cristina Neagu, pentru a dezvălui tuturor celor interesați o parte din universul Kaufland. Noutatea campaniei constă în prezentarea unui „behind the scenes” al campaniei în sine, în care Cristina Neagu, recunoscută pentru performanțele din handbal, merge la Kaufland pentru a-i selecta pe cei care zi de zi pun suflet, se implică și îi inspiră pe cei din jur. Aceasta va forma o echipă reprezentativă, prin intermediul căreia potențialii candidați vor afla mai multe despre mediul de lucru, echipa și activitățile curente în funcție de fiecare poziție în parte. Campania este totodată o invitație adresată tuturor de a-și atinge potențialul și de a-și construi o carieră în domeniu, prin intermediul mesajului: „Începe o carieră. Nu doar un job”.

Noua campanie de brand de angajator a reprezentat contextul ideal pentru lansarea asistentului digital KALA, care îi va ghida pe viitori candidați în procesul de aplicare și care poate răspunde la o serie de întrebări despre mediul de lucru, oportunitățile profesionale disponibile, beneficii și multe alte curiozități pe care cei interesați de un job în cadrul Kaufland le-ar putea avea.

Pe lângă această nouă funcționalitate, toți cei care își doresc o carieră la Kaufland vor putea afla de la bun început care este salariul brut de pornire pentru rolurile de execuție la care se gândesc să aplice, întrucât, de la 1 octombrie, anunțurile de recrutare ale companiei vor menționa acest aspect, alături de tipul de contract prevăzut.

Când vine vorba despre angajații deja existenți, Kaufland ține ștacheta ridicată și le oferă acestora, pe lângă un salariu corect, corelat cu experiența și activitatea desfășurată, o serie de extra-beneficii precum zile libere suplimentare în funcție de vechimea în companie, vouchere de vacanță, vouchere cadou, bonusuri pentru recomandarea angajaților, asigurare voluntară de sănătate, reduceri la anumiți parteneri, beneficii sportive și o serie de facilități pentru timpul liber.

Toate acestea fac din Kaufland nu numai unul dintre cei mai mari realieri de pe piața din România, ci și un sprijin puternic pentru angajații săi. Tocmai de aceea, de curând, compania a primit certificarea Inspiring Employer și titlul de „Elite Shining Star” care reprezintă cea mai înaltă și mai prestigioasă distincție oferită de Inspiring Employers, pe baza a 10 criterii de evaluare organizațională. Așadar, compania oferă toate premisele și condițiile de lucru necesare pentru ca angajații să poată lucra într-un mediu de lucru plăcut, unde sunt ascultați, susținuți să se dezvolte și recompensați pentru contribuția lor.

Dacă și tu simți că e timpul pentru ceva nou și vrei să ai acces la toate beneficiile de mai sus, intră pe cariere.kaufland.ro și află mai multe detalii despre pozițiile disponibile în cadrul companiei.

Video-ul oficial al campaniei poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=FTjT0lTWNZc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri