Video&Foto Haos în Gara de Nord în urma protestului spontan al angajaților CFR. Trenurile au întârzieri de sute de minute

Data actualizării: Data publicării:
Aglomerație în Gara de Nord din București din cauza protestului spontan al angajaților CFR.
Aglomerație în Gara de Nord din București . Foto: Inquuam Photos/ George Călin

Peste 100 de trenuri au fost afectate de protestul spontan declanşat de angajaţii CFR. În Gara de Nord din București e aglomerație, iar oamenii încearcă în zadar să afle când vor putea pleca spre destinația lor. Trenurile au sute de minute de întârziere.

Aglomerație în Gara de Nord din București din cauza protestului spontan al angajaților CFR. Foto: Inquuam Photos/ George Călin
Aglomerație în Gara de Nord din București din cauza protestului spontan al angajaților CFR. Foto: Inquuam Photos/ George Călin

Protestul spontan al angajaților CFR a dat peste cap traficul feroviar. Peroanele din Gara de Nord sunt pline, iar oamenii nu știu când vor putea pleca în călătorie. Nici de la biroul de informații nu primesc precizări, pentru că nu se știe când se vor întoarce protestatarii la lucru.

Oamenii primesc ceai cald, dar sunt în continuare nemulțumiți pentru că le-au fost stricate planurile de călătorie.

Protestul de la CFR a afectat 109 trenuri. Acestea au rămas în gări pe traseu și au acumulat sute de minute de întârziere.

Directorul CFR, Ion Simu, a declarat într-o conferință de presă că în 54 de stații activitatea este oprită. „Nu este o grevă, este un protest spontan ilegal”, a spus Simu.

„Îmi rog colegii din toate funcțiile să înceapă imediat lucrul pentru că acțiunea lor aduce pierderi economice”, a mai spus directorul CFR S.A.

Directorul CFR și directorul CFR Călători, Traian Preoteasa, au mai precizat că vor sesiza organele de cercetare penală și au spus că banii pe bilete vor fi returnați călătorilor care au fost afectați de greva spontană.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri