Sari la conținut

Liviu Dragnea și aglomerația de pe DN1. „E o bucată de drum în România pe care ne-o dorim de mulți ani”

Politicienii descoperă târziu problemele de care oamenii simpli se lovesc zi de zi. De pildă, lipsa autostrăzilor. Liviu Dragnea, şef al PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, a povestit că şi-a petrecut Paştele la Sinaia, iar la întoarcerea în Bucureşti s-a trezit în aglomeraţia de pe DN1, pe care o ştie, probabil, fiecare şofer care şi-a petrecut un weekend în staţiunile de la munte. Experienţa l-a făcut pe Liviu Dragnea să caute soluţii: liderul social-democrat a spus că va vorbi la Guvern.

Reporter: Cât aţi făcut de la Sinaia până în Bucureşti? Mulţi s-au plâns de trafic.

Liviu Dragnea: Şi eu m-am plâns. A fost foarte aglomerat. Am plecat pe la 6 și am ajuns la 7 jumate, 8 fără un sfert în București. N-am făcut foarte foarte mult. Cred că a fost mai aglomerat pana în 5.

Reporter: Cum se poate rezolva problema cu traficul?

Liviu Dragnea: O să vorbesc cu Guvernul, cu ministrul Transporturilor, eventual. E o străduță care vine, care intră în DN1 în Comarnic și cred că acolo ar putea fi făcut ceva. E o bucată de drum în România pe care ne-o dorim de mulți ani și poate reușim să o facem. S-au luat tot felul de angajamente și au fost tot felul de piedici.