Liviu Dragnea și aglomerația de pe DN1. „E o bucată de drum în România pe care ne-o dorim de mulți ani”

Data publicării:
171112_TSD_CONGRES_19_dragnea INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Politicienii descoperă târziu problemele de care oamenii simpli se lovesc zi de zi. De pildă, lipsa autostrăzilor. Liviu Dragnea, şef al PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, a povestit că şi-a petrecut Paştele la Sinaia, iar la întoarcerea în Bucureşti s-a trezit în aglomeraţia de pe DN1, pe care o ştie, probabil, fiecare şofer care şi-a petrecut un weekend în staţiunile de la munte. Experienţa l-a făcut pe Liviu Dragnea să caute soluţii: liderul social-democrat a spus că va vorbi la Guvern.

Reporter: Cât aţi făcut de la Sinaia până în Bucureşti? Mulţi s-au plâns de trafic.

Liviu Dragnea: Şi eu m-am plâns. A fost foarte aglomerat. Am plecat pe la 6 și am ajuns la 7 jumate, 8 fără un sfert în București. N-am făcut foarte foarte mult. Cred că a fost mai aglomerat pana în 5.

Reporter: Cum se poate rezolva problema cu traficul?

Liviu Dragnea: O să vorbesc cu Guvernul, cu ministrul Transporturilor, eventual. E o străduță care vine, care intră în DN1 în Comarnic și cred că acolo ar putea fi făcut ceva. E o bucată de drum în România pe care ne-o dorim de mulți ani și poate reușim să o facem. S-au luat tot felul de angajamente și au fost tot felul de piedici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri