VIDEO. Blocaj pe A2, s-au format coloane de maşini spre mare

Data publicării:
coloana pe A2

Era blocaj pe Autostrada A2, luni dimineața, în jurul orei 10:00 şi se formaseră deja coloane de maşini pe sensul către mare.

Cătălin Bocai, comisar-șef de la Centrul Infotrafic, a explicat la Digi24 că se circulă îngreunat din cauza numărului mare de autovehicule pe sensul de mers către Constanța. Cel mai greu se circulă între km 105, localitatea Dragalina, și km 120, localitatea Borcea.

Aglomerație e și la stația de taxare de la Fetești, pe sensul către litoral, unde e o coloană de aproximativ de 400 de metri. „Amintim conducătorilor auto că prin stația de taxare se poate trece liber în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească anterior sau ulterior în stațiile autorizate de distribuire a carburanților sau prin SMS la 7577”, a spus comisarul Bocai.

Și în județul Constanța se circulă cu dificultate, în special pe DN39 între Constanța și Mangalia. Între Eforie Nord și Eforie Sud se circulă în coloană în ambele sensuri. Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu prudență și să respecte indicațiile agenților rutieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri