11 morți și 51 de răniți după ce clădirea unei companii din China a luat foc

Data actualizării: Data publicării:
incendiu in china
11 morți și 51 de răniți după ce clădirea unei companii din China a luat foc. FOTO: captură video Twitter

Cel puţin 11 persoane au murit şi alte 51 au ajuns la spital după un incendiu declanşat joi într-o clădire din provincia Shanxi, în nordul Chinei, a anunţat postul public de televiziune CCTV.

"Moartea a 11 persoane a fost confirmată, dar numărul exact al victimelor este în curs de evaluare", a precizat sursa citată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Un număr de 63 de persoane au fost evacuate în total, dintre care 51 au fost transferate" spre un spital local, a adăugat CCTV.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 06:50 (22:50 GMT miercuri) într-o clădire cu patru etaje a companiei de producţie a cărbunelui Yongju din oraşul Luliang, provincia Shanxi, potrivit presei de stat.

"Operaţiunile de salvare sunt în desfăşurare, iar cauza incendiului este în curs de investigare", a indicat sursa citată.

Accidentele industriale sunt frecvente în China din cauza nerespectării normelor de securitate. În iulie, 11 oameni au murit după ce acoperişul unei săli de sport s-a prăbuşit.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri