VIDEO. 13 oameni au murit într-un accident de circulație din Ucraina

Data actualizării: Data publicării:
microbuz avariat in accident
Accident cu 13 morți în Ucraina FOTO: Poliție Ucraina

Treisprezece persoane şi-au pierdut viaţa şi alte şapte au fost rănite marţi într-o coliziune între un microbuz şi un camion în nordul Ucrainei, a anunţat Serviciul de stat ucrainean pentru situaţii de urgenţă.

Microbuzul se deplasa din oraşul Cernighiv spre satul Borzna, situat în aceeaşi regiune, atunci când a lovit un camion, potrivit acestei surse.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„În urma accidentului, 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi şapte au fost spitalizate cu diferite răni”, au indicat autorităţile într-un comunicat, precizând că treizeci de salvatori au fost trimişi la faţa locului.

În imaginile difuzate de Serviciul pentru situaţii de urgenţă se pot vedea un microbuz alb şi un camion complet distruse.

Motivele accidentului nu au fost stabilite până acum.

Mii de persoane îşi pierd viaţa în fiecare an în Ucraina din cauza nerespectării legislaţiei rutiere şi a stării foarte proaste a drumurilor, notează AFP citată de Agerpres.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri