28 de răniți după un incendiu la un spital din Germania

Data publicării:
Injured in hospital after room fire
Cel puţin 28 de persoane au fost rănite, dintre care cinci grav, după ce un incendiu a izbucnit la un spital din vestul Germaniei, a anunţat poliţia locală. FOTO: Profimedia Images

Cel puţin 28 de persoane au fost rănite, dintre care cinci grav, după ce un incendiu a izbucnit la un spital din vestul Germaniei, a anunţat poliţia locală.

Incendiul a izbucnit în camera unui pacient din spitalul din Hemer, oraş situat la circa 30 de kilometri sud-est de Dortmund.

Personalul a început rapid evacuarea altor pacienţi din spital, potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliţiei.

Cele cinci persoane grav rănite s-au intoxicat cu fum, însă nu au suferit arsuri, conform datelor preliminare. Patru persoane rănite grav au fost transferate la alte spitale pentru tratament, în timp ce o alta a fost tratată la unitatea de terapie intensivă a spitalului unde s-a declanşat incendiul, a anunţat un purtător de cuvânt al brigăzii de pompieri.

Printre răniţi se află pacienţi şi angajaţi ai spitalului, scrie Agerpres.

Partea de clădire în care a izbucnit incendiul nu mai poate fi folosită, a precizat purtătoarea de cuvânt a poliţiei. O anchetă a fost deschisă pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri