32 de morți și 60 de răniți într-un grav accident pe o autostradă din Egipt

Data actualizării: Data publicării:
accident in egipt
32 de morți și 60 de răniți într-un grav accident pe o autostradă din Egipt. FOTO: Captură Digi24

32 de oameni au murit și 60 au fost răniți după ce un microbuz și mai multe mașini s-au izbit pe o autostradă din Egipt.

Ministerul Sănătății din Egipt a transmis, sâmbătă, că în accident au fost implicate mai multe autovehicule, printre care un microbuz cu pasageri, scrie Reuters.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Accidentul a avut loc în regiunea Beheira, pe o autostradă care face legătura dintre Cairo și Alexandria.

Din pimele informații, o scurgere de ulei de la o mașină a provocat coliziunea cu celelalte vehicule care au luat foc, a transmis presa locală, citând surse din poliție.

La fața locului s-au deplasat ambulanțe pentru a-i duce pe răniți la spital.

Pe rețelele sociale au apărut imagini în care se văd un tir, un microbuz și mai multe mașini în flăcări, în zonă fiin un fum dens și negru.

Accidentele rutiere sunt frecvente în Egipt, unde drumurile nu sunt întreținute, iar șoferii încalcă deseuri regulile din Codul Rutier. Oficial, aproximativ 7.000 de oameni au murit în accidente rutiere în 2021, în Egipt. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri