Video Actrița Mila Kunis, născută în Ucraina, a anunțat că donează 3 milioane de dolari pentru refugiați

Data actualizării: Data publicării:
mila kunis
Mila Kunis s-a născut în Ucraina și s-a mutat cu familia sa în SUA când avea 7 ani. Foto: Profimedia Images

Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher vor să doneze 3 millioane de dolari pentru Ucraina. Actrița este de origine ucraineană și s-a arătat profund mișcată de ceea ce se întâmplă în țara în care s-a născut. Anunțul l-a făcut pe Instagram, unde și-a îndemnat și urmăritorii să doneze pentru această cauză. 

"Evenimentele care s-au petrecut în Ucraina sunt devastatoare. Nu există loc în această lume pentru acest tip de atac nedrept asupra umanității", a spus Mila Kunis, actrița care s-a născut la Cernăuți, în Ucraina. Familia sa s-a mutat în SUA pe când Mila avea 7 ani.

"M-am considerat întotdeauna un cetățean american, un cetățean american mândru. Iubesc tot ce a făcut această țară pentru mine și familia mea. Dar astăzi sunt mai mândră ca niciodată că sunt ucraineancă", a mai transmis actrița.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În mesajul video care a fost postat pe contul de Instagram al lui Ashton Kutcher, cei doi actori spun că vor să doneze 3 milioane de dolari sub formă de ajutor umanitar pentru Ucraina și intenționează să organizeze o strângere de fonduri pentru a le transfera în Ucraina, de 30 de milioane de dolari.

"Prin GoFundMe, această strângere de fonduri va avea un impact imediat asupra eforturilor de ajutor umanitar pentru refugiați", susține actrița. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri